KOLIN TALVI

Koli on monipuolinen talviurheilukeskus. Ukko-Kolilla on eteläisen Suomen korkeimmat FIS-rinteet, korkeusero 230 metriä ja rinteiden pituus 800 - 1500 m. Kolin rinteiden yhteislipulla on käytössäsi Ukko-Kolin ja Loma-Kolin kymmenen rinnettä, lumilautastreet ja halfpipe.

Rinteiden lisäksi Kolin kansallispuiston vaaramaisemista löytyvät satumaisen kauniit vaaraladut.
Talven hiihtotapahtumia ovat Suomen kauniimmiksi laturetkiksi kehutut Ahman hiihto ja Kolin maisemahiihto.

Suomen pisimmälle valaistulle ladulle (24km) pääsee jo marraskuussa, ja hiihtokautta riittää jopa toukokuulle saakka. Vaaramaisemat avautuvat mitä parhaiten myös Kolin mahtavilla lumikenkäretkillä.
KOLIN KESÄ

Kolin kansallispuiston monipuolinen polkuverkosto ja Pielinen satoine saarineen antavat retkeilijöille mahtavat mahdollisuudet kokea Kolin ainutaatuisen upea luonto.

Kansallispuisto on monipuolinen retkikode. Viitoitettuja polkuja löytyy lähes sata kilometriä. Lapsiperheille on sopivia reittejä mm. luontopolku Kasken Kierros. Vaativammat vaeltajat suosivat vaaramaisemissa polveilevaa Herajärven Kierrosta.

Pielisellä voit nauttia matkustaja-autolautta Pielisen ja matkustajalaivojen Vinkeri II:en ja Pielinen III:en risteilyistä Lieksaan, Nurmekseen ja Joensuuhun. Pielinen ja Herajärvi antavat myös melojille unohtumattomia elämyksiä.
Tutustu Kolin tarjoamiin mahdollisuuksiin lähemmin: www.koli.fi
Etusivu     Esittely     Kuvagalleria     Yhteystiedot